Tuesday, March 10, 2015

Iubesc sa port Tricourile A!urea!


Iubesc sa traiesc, sa simt, sa creez, sa ajut femeile cu sfaturi in ceea ce priveste tinuta lor, sa le imbrac intr-un mod a!urit, iubesc sa fiu, iubesc sa iubesc! Asa s-a nascut si colectia "Iubeste Romaneste" si odata cu ea tricourile despre care imi doresc sa va vorbesc astazi. Povestea lor e simpla, dar la fel de frumoasa si tine de imbinarea unor elemente moderne cu cele traditionale. Tricourile A!urea, fie ca sunt cu maneca lunga sau scurta, fie ca sunt albe sau negre, sunt definite de originalitatea mesajelor. Va pot intregi minunat tinuta, dar sunt si un cadou special. Daca aveti persoane dragi care sunt peste mari si tari, va asigur ca vor tresari de emotie daca vor primi un astfel de dar inedit.



Tricourile din colectia "Iubeste Romaneste" sunt fabricate din bumbac si imprimate prin decupare cutter-plotter. Imprimeul nu iese la spalat, dar recomand a fi spalate la masina, la o temperatura de maxim 40 de grade si sa evitati contactul cu fierul de calcat. In plus, vin ambalate in pungi a!urite din hartie colorata in culoarea t-shirtului, iar in pachet exista si o surpriza dulce. Pretul acestora este de 65 de lei, dar daca comandati un numar mai mare, putem gandi un discount.



Sper ca fiecare tricou a!urit pe care alegeti sa il purtati sa va lumineze ziua si mi-ar placea sa imi dati de veste cu o postare pe Facebook sau Instagram, cu hashtagul: #iubesteromaneste

Pupici a!uriti!

P.S. Exista si varianta pentru domni, cu mesajele: "Iubesc Romaneste" si "Iubesc o romanca".

Comenzi: 
Mesaj pe Facebook - aici!
Telefon: 0733.303.038 / 0754.451.462

Fotografii: Raluca Antuca
Model: Camelia Capitanu




No comments: